Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παρακάτω Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου HapticSOUND.

  1. GRTimes – Άρθρο με τίτλο “ΠΑΜΑΚ: Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του καινοτόμου έργου HapticSOUND”
  2. Thestival – Άρθρο με τίτλο “Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία τα αποτελέσματα του καινοτόμου έργου HapticSOUND”
  3. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Άρθρο με τίτλο “HapticSOUND: Μια προσωποποιημένη βιωματική εμπειρία μετάδοσης της πολιτισμικής γνώσης”
  4. VORIA.GR – Άρθρο με τίτλο “HapticSOUND: Ένα σύστημα ανάλυσης, τεκμηρίωσης και επίδειξης παραδοσιακών μουσικών οργάνων από το ΠΑΜΑΚ”
  5. ESOS.GR – Άρθρο με τίτλο “Παν. Μακεδονίας: Παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία τα αποτελέσματα του καινοτόμου έργου HapticSOUND”
  6. SKGLIVE.GR – Άρθρο με τίτλο “Παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία τα αποτελέσματα του καινοτόμου έργου HapticSOUND”
  7. ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – Άρθρο με τίτλο “Οι επισκέπτες του Μουσείου Κρητικής Εθνολογίας βιώνουν εμπειρικά την παραδοσιακή μουσική”
  8. THESSPRESS.GR – Άρθρο με τίτλο “Επισκέπτες του Μουσείου Κρητικής Εθνολογίας παίζουν με 3D εκτυπώσεις παραδοσιακών μουσικών οργάνων και μαθαίνουν να τα συναρμολογούν”
  9. ANALITIS.GR – Άρθρο με τίτλο “HapticSOUND – Επισκέπτες Του Μουσείου Κρητικής Εθνολογίας Παίζουν Με 3D Εκτυπώσεις Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων Και Μαθαίνουν Να Τα Συναρμολογούν”
  10. THESSTODAY.GR – Άρθρο με τίτλο “Παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία τα αποτελέσματα του καινοτόμου έργου HapticSOUND”
  11. KOZANILIFE.GR – Άρθρο με τίτλο “Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ‘Ημερίδα Παρουσίασης του έργου HapticSOUND’”
  12. PTOLEMEOS.GR – Άρθρο με τίτλο “Τρισδιάστατη σάρωση, μοντελοποίηση και 3D εκτύπωση κρητικών παραδοσιακών μουσικών οργάνων από το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας”
  13. PRLOGOS.GR – Άρθρο με τίτλο “Συμμετοχή του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ¨Ημερίδα Παρουσίασης του έργου HapticSOUND“”
  14. OLADEKA.GR – Άρθρο με τίτλο “Συμμετοχή του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ¨Ημερίδα Παρουσίασης του έργου HapticSOUND“”
  15. THAROS.GR – Άρθρο με τίτλο “Ημερίδα Παρουσίασης του έργου HapticSOUND”
  16. EFKOZANI.GR – Άρθρο με τίτλο “Συμμετοχή του Ινστιτούτου Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ¨Ημερίδα Παρουσίασης του έργου HapticSOUND“”